Home   ›   Keratinebehandeling

Keratinebehandeling

Voelt je haar droog aan en ziet het er pluizig uit? Dan kan de Brazilliaanse keratinebehandeling voor jou geschikt zijn. Een keratinebehandeling voedt het haar waardoor het glad en stijl wordt. Een keratinebehandeling vermindert kroezen en pluizen en maakt jouw haar weer heerlijk soepel.

Soepel en glad haar met een keratinebehandeling

Je haren zijn kwetsbaar. Wanneer je jouw haren veel verft, föhnt, of stijlt, kan het beschadigd raken. Beschadigd haar wordt snel dof, pluizig, het voelt droog aan of je krijgt een ongewenste slag in je haar. Een keratinebehandeling zorgt ervaar dat je haar er weer soepel en glad uit komt te zien. En dat betekent dat je ‘s ochtends veel minder lang bezig bent met de stijltang om je haar er mooi uit te laten zien. Dit zijn de voordelen voor jouw haar:

– Droog, pluizend haar wordt weer glad en soepel

– De behandeling egaliseert je haar

– Maandenlang resultaat

Hoe werkt het?

De keratinebandeling is gebaseerd op werkzame stoffen die al in het haar zelf aanwezig zijn. Keratine is een van de eiwitten van je haar, je haar bestaat voor 90% al uit keratine. Keratine is de stof die ervoor zorgt dat je haar er soepel en glanzend uitziet. Wanneer de keratine in je haar beschadigd raakt, begint je haar er dof en pluizig uit te zien. Het kost veel tijd en frustratie om het steeds goed te blijven stijlen en eigenlijk beschadig je het haar eigenlijk alleen maar verder. Een keratinebehandeling kan dit eiwit weer herstellen.

Brazilliaanse behandeling

De keratinebehandeling die wij aanbieden bij Beauty & Browz Shape is een Brazilliaanse keratinebehandeling. Het speciale van deze behandeling is dat het helemaal op natuurlijke basis is. Hiermee verschilt de Brazilliaanse techniek van de veelgebruikte permanente keratinebehandeling. Deze behandeling maakt gebruik van formaldehyde. Deze stof zorgt ervoor dat het haar stijl en glad wordt, alleen het verbreekt ook zwavelverbindingen in het haar. Op lange termijn beschadigt formaledehyde dus je haar. Bij de Brazilliaanse keratinebehandeling komt geen formaldehyde of andere chemische stof kijken. Hierdoor wordt het haar op een natuurlijke manier soepel en glanzend.

Over de behandeling

Je haar wordt eerst verzorgd zodat het product goed opgenomen kan worden. Een keratinebehandeling wordt uitgevoerd met een kwastje. Hiermee wordt het product voorzichtig aangebracht in je haar. Dit gebeurt heel voorzichtig, lok voor lok. In veel salons wordt de keratinebehandeling uitgevoerd met het gebruik van chemische stoffen, zoals formaldehyde. Dit levert wel direct resultaat op, maar kan op langere termijn juist schadelijk zijn voor je haren. Bij Beauty & Browz Shape maken we van deze producten met mogelijk schadelijke stoffen geen gebruik. Wij zorgen ervoor dat je haren zich echt herstellen en zo er weer prachtig uit komen te zien.

Toch zit er één kanttekening aan deze behandeling die we er wel graag bij willen vermelden: je bent even bezig. . Afhankelijk van je lengte en haartype kan dit tussen de 3 en 4 uur duren.

Keratinebehandelingen bij Beauty & Browz Shape

Bij Beauty & Browz Shape bieden we drie soorten keratinebehandelingen aan: haarbotox, honing en Tanino. Haarbotox is vooral voedend. De keratinebehandeling zorgt voor glad en soepel haar. Deze behandeling is gericht op het herstellen van beschadigd haar. Afhankelijk van je haartype raden wij een honingbehandeling of Tanino-behandeling aan. Lichtere haartypes zijn het beste met een honingbehandeling te verzorgen, donkere haartypes met Tanino. Laat je vooral adviseren in de salon!

Nazorg

Heb je een behandeling achter de rug? Dan vragen we je voor het beste resultaat hier nog op te letten:

– Ga na de behandeling niet zwemmen (chloor en/of zout kunnen je haar beschadigen)

– Was je haar niet direct na de behandeling, en probeer je haar niet te vaak te wasen in de weken erna

Contact

Beauty & Browz Shape
Pastoriestraat 3

5241 TH Rosmalen

browzshape@outlook.com
0640715271
Instagram @browzshape