Home   ›   Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen epileren

Ben je ontevreden over de dikte of vorm van je wenkbrauwen? Een van de mogelijkheden is om je wenkbrauwen te epileren. Door voorzichtig de haartjes te verwijderen, kun je de vorm en dikte van je wenkbrauwen weer helemaal naar wens maken.

Laat jouw wenkbrauwen verzorgen

Zelf epileren voor een spiegel is alleen een grote opgave. Het kan redelijk lukken om een goede vorm te tekeken, maar het vergt geoefende techniek om de wenkbrauwen er zo uit te laten zien als je wilt. Laat je wenkbrauwen daarom epileren bij Beauty & Browz Shape. Wij zorgen ervoor dat jouw wenkbrauwen precies de juiste vorm krijgen zodat je hier geen omkijken meer naar hebt.

Passend bij jouw gezicht

Bij een professionele wenkbrauwstylist kun je jouw wenkbrauwen passend maken bij jouw gezicht. Bij Beauty & Browz Shape voeren wij het epileren uit volgens de Oosterse methode. Dit gebeurt met een katoenen draad. Met een draaiende beweging worden de haartjes verwijderd. Dit is een hygiënische en relatief snelle methode die er bovendien voor zorgt dat de haartjes langer wegblijven. En wanneer zij weer terugkomen, zijn ze dunner. Geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in en plan je eerste afspraak in!

Contact

Beauty & Browz Shape
Pastoriestraat 3

5241 TH Rosmalen

browzshape@outlook.com
0640715271
Instagram @browzshape