Home   ›   Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling

Last van een droge, vale huid of van huidproblemen? Een huidprobleem kan afbreuk doen aan hoe je jezelf voelt. Beauty & Browz Shape biedt een gezichtsbehandeling aan die jouw huid weer op goede wijze kan herstellen. Deze behandeling adviseren wij bij:

– Droge huid

– Gevoelige huid

– Acne

– Grove poriën

– Overmatig vette huid

Basic facial 45 min

-huidanalyse 
-oppervlakte reiniging 
-diepte reiniging 
-massage decolleté, nek en schouder
-dag crème 

Upgrade facial 60 minuten

-Huidanalyse
-Oppervlakte reiniging 
-Diepte reiniging 
-Peeling 
-Onzuiverheden verwijderen 
-Hydraterend/ herstellend/ voedende -masker 
-Décolleté, schouder, nek en gezichtsmassage 
-Serum 
-Dag crème 

Deluxe facial 90 minuten

-Huidanalyse 
-Oppervlakte reiniging 
-Diepte reiniging 
-Peeling 
-Onzuiverheden verwijderen 
-Lijnzaad masker 
-Hydraterend/ herstellend/voedend masker 
-Décolleté, schouder, hals en gezichtsmassage 
-Serum 
-Dag crème 

Reinigen

Vaak buiten de deur, draag je veel make-up of gebruik je veel producten? Dan is het belangrijk om je gezicht regelmatig grondig te laten reinigen. Het advies is daarom om de behandeling iedere 6 weken te herhalen.

Masker

Bij de gezichtsbehandeling krijg je ook een verzorgend gezichtsmasker. Het masker geeft je huid de voeding die het nodig heeft. Met het masker is je huid voorzien van de meeste voedingsstoffen. Hierdoor is het een verzorgende, maar ook zeker ontspannende behandeling.

Stomen

Stomen zorgt ervoor dat je poriën licht opzetten. Doordat je van het stomen gaat zweten, verlaat (een deel van) het vuil je poriën. Ook wordt de bovenste laag van je huid een klein beetje weker, waardoor dode huidcellen en vuiligheid losser komen te zitten. Hierdoor is de behandeling een goede aanvulling op andere huidbehandelingen.

De beste behandeling voor jouw huid

Iedere huid is anders. Een gezichtsbehandeling is dus ook altijd aangepast op jouw wens en je huid. Bij Beauty & Browz Shape kijken we precies naar wat jouw huid nodig heeft en welke (combinatie van) behandelingen het beste kan werken.

Micro needling (dermapen)

Micro needling wordt ook wel derma pen genoemd. Dit is de nieuwste en meest geavanceerde apparaat op gebied van huid verbetering en huidverjonging.

Wat is derma pen eigenlijk?

Door de dermapen worden er kleine diepe ingangen in de huid gemaakt. Die met de blote ogen niet te zien zijn. Deze kanaaltjes zijn precies goed genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Wat ervoor gaat zorgen dat de huid zich op een natuurlijke wijze gaat herstellen. Doordat de bindweefsel geprikkeld wordt, word de aanmaak van collageen en elastin versneld. Met behulp van de derma pen verhoogd de effectiviteit van de behandeling en wordt de opname van de producten natuurlijk ook verbeterd. Uw huid wordt na enkele behandelingen steviger en gladder. Doordat de bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt.

Wanneer wordt een derma pen gebruikt: 

Bij beginnende rimpels
Vertraging van rimpel vorming 
Ace littekens 
Zon beschadiging 
Grove poriën 
Hyper pigmentatie 
Littekens 

Contact

Beauty & Browz Shape
Pastoriestraat 3

5241 TH Rosmalen

browzshape@outlook.com
0640715271
Instagram @browzshape