Home   ›   Over ons

Over ons

Beauty & Browz Shape is een schoonheids- en PMU-salon in Tilburg. Met verschillende behandelingen helpen wij graag onze klanten het mooiste uit zichzelf te halen. De interesse in beautybehandelingen is ontstaan na persoonlijke ervaring bij verschillende salons. Waarschijnlijk is het voor ons allemaal heel herkenbaar: je hebt een druk leven, maar wilt er met weinig tijd en moeite toch nog mooi uitzien. Zo is de salon hobbymatig begonnen. Een van de inspiratiebronnen kwam na een PMU-behandeling in Amsterdam. Het resultaat na de behandeling was indrukwekkend! Hieruit vloeide de interesse in deze behandelingen en dus volgde er een uitgebreid onderzoek naar het vinden van allerlei informatie hierover. Uiteindelijk groeide de interesse zodanig dat de relevante opleidingen gevolgd werden om zelf PMU-artiest te worden. Vanuit die opleiding zijn wij ons verder gaan ontwikkelen op het gebied van schoonheid en verzorging.

Waarom naar Beauty Browz Shape

We vinden het belangrijk om persoonlijke aandacht te geven aan iedere klant in onze salon. Daarom is die salon aan huis. Wij kunnen hier de tijd nemen voor iedere klant. Geen haast, geen volgende klant die aan het wachten is, maar alle tijd en aandacht om jou in de watten te kunnen leggen. Je verlaat pas de salon als je volledig tevreden bent. En wij zorgen ervoor dat je ook met de zachte prijs van de behandeling tevreden bent.

De PMU specialist van Tilburg

In de salon kun je terecht voor verschillende behandelingen. Onze specialisatie is het uitvoeren van PMU-behandelingen. Hierbij maken we gebruik van de poedertechniek voor wenkbrauwen en kunnen we eyeliner laten zetten. Door hier de tijd voor te nemen weet je altijd dat de PMU er goed uit komt te zien.


Onze behandelingen

Daarnaast bieden we behandelingen aan zoals een keratinebehandeling om je haren mee te versterken, een gezichtsbehandeling om je huid te laten stralen en het epileren van wenkbrauwen. Je kunt bij ons terecht voor harsen en wimperlifting. Wij doen er alles aan om je weer helemaal lekker in je eigen vel te laten voelen! Zien we je binnenkort?

Contact

Beauty & Browz Shape
Pastoriestraat 3

5241 TH Rosmalen

browzshape@outlook.com
0640715271
Instagram @browzshape